Startsidan av Allt om sällskapsspel


100 högtider av Grant's

20 dec 2014 11:12


Vi har testspelat 100 Högtider av whiskytillverkaren Grant's. Det är enligt dom själva "ett sällskapsspel i glasunderläggsformat som lär dig allt om högtiderna du inte visste fanns eller varför du firar."



Spelet innehåller inga regler för hur det ska spelas utan det är upp till dig att hitta på dina egna. Vi turades om att läsa och svara på frågorna och när en svarade rätt så fick en behålla frågan/underlägget och lägga på sina redan vunna underlägg under sin dryck. Kort och gott, högst stapel underlägg vann!



Varje fråga handlar om en högtid, allt från Sveriges nationaldag till Slåttergillet i Råshult. Det är kul med frågor av en annan sort än de "vanliga" frågespelsfrågorna även om vissa är väl enkla och andra nästan omöjliga. För den intresserade finns det mycket rolig information om "Larsmäss", "Burnsmiddag", "Postrodden", "Grännapolkan" och andra mindre kända högtider.



Spelet innehåller 100 frågor/glasunderlägg så det går ganska snabbt att spela igenom. Underläggen kan dock fortsätta att användas och fungera som roliga konversationsstartare



100 Högtider finns att köpa på Spelexperten för 249:-

Bild på 100 Högtider


Se fler nyheter och artiklar



annons Information om namnet August