Startsidan av Allt om sällskapsspel


Gott om nya spel

9 dec 2015 18:12


Det verkar finnas gott om nya och bra spel i år.

Än så länge har över 70 spel testats och bland dom som utmärkt sig hittar vi barnspelen Bamses Ubongo, Pengeloo och Rita och gissa Junior. För de äldre kan vi tipsa om HINT och klassikern Rappakalja som fått genomgående bra betyg.

...


Läs hela artikeln

Glad första advent!

28 nov 2015 20:11


Lagom till första advent har flera speltester av årets sällskapsspel ramlat in. Det verkar finnas något för alla smaker, liten som stor. Ta en titt och hitta en julklapp till nära och kära.

Glad första advent - passa på att spela en runda advents-Yatzy.


Läs hela artikeln

Förstat speltestet 2015

25 nov 2015 18:11


Nu har årets första speltest ramlat in. Det är Expressen som har testat 12 av årets nyheter i spelhyllan och många har fått bra betyg.


Läs hela artikeln

Speltest 2015

8 nov 2015 10:11


Nu närmar sig julen och med det också tidningarnas tester av sällskapsspel. Så fort de är publicerade kommer vi att samla resultaten här och länka till testen så att ni enkelt kan hitta något som passar er. Ni får gärna tipsa oss om test av sällskapsspel så att vi inte missar något! Skicka i så fall ett mail till info[snabel-a]alltomsallskapsspel.se


Läs hela artikeln

Gott om test i år

6 jan 2015 21:01


Nu är julen snart slut men många tidningar har hunnit testa nya sällskapsspel i år. Fler än 15 test och massor av nya spel har testats. Hoppas ni hittat några nya favoritspel!


Läs hela artikeln

100 högtider av Grant's

20 dec 2014 11:12


Vi har testspelat 100 Högtider av whiskytillverkaren Grant's. Det är enligt dom själva "ett sällskapsspel i glasunderläggsformat som lär dig allt om högtiderna du inte visste fanns eller varför du firar."



Spelet innehåller inga regler för hur det ska spelas utan det är upp till dig att hitta på dina egna. Vi turades om att läsa och svara på frågorna och när en svarade rätt så fick en behålla frågan/underlägget och lägga på sina redan vunna underlägg under sin dryck. Kort och gott, högst stapel underlägg vann!



Varje fråga handlar om en högtid, allt från Sveriges nationaldag till Slåttergillet i Råshult. Det är kul med frågor av en annan sort än de "vanliga" frågespelsfrågorna även om vissa är väl enkla och andra nästan omöjliga. För den intresserade finns det mycket rolig information om "Larsmäss", "Burnsmiddag", "Postrodden", "Grännapolkan" och andra mindre kända högtider.



Spelet innehåller 100 frågor/glasunderlägg så det går ganska snabbt att spela igenom. Underläggen kan dock fortsätta att användas och fungera som roliga konversationsstartare

...


Läs hela artikeln




annons Information om namnet Elise