Startsidan av Allt om sällskapsspel

Mamma Mu och Kråkan – Trädkojan

Den gamla stegen upp till Mamma Mus trädkoja har gått sönder! För att kunna ta dig upp och leka i kojan måste du bygga en ny stege. Mamma Mu och Kråkan hjälper dig att samla ihop nya brädor. Men se upp så att dina medspelare inte knycker dina brädor och bygger sina stegar snabbare än du! Och håll ett öga på bonden, han skulle ju få vingslag om han såg en ko klättra i en trädkoja. Trädkojan är ett kul och spännande spel för 2-4 yngre spelare där ni tävlar om vem som snabbast får ihop tillräckligt med brädor för att bygga en stege upp till trädkojan. Vinnaren är den som först blir klar med sin stege.


Typ av spel: Barnspel
Antal spelare: 2 - 4
Ålder: 4 +
Speltid: 10 min
Utgivare: Peliko
Testbetyg
60
Baserat på 2 test

Test och betyg av Mamma Mu och Kråkan – Trädkojan

Sällskapsspelet Mamma Mu och Kråkan – Trädkojan har testats 2 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 60%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

80 Duo helgs speltest 2015
Betyg: 4/5 | Källa: ww.kuriren.se (14 dec 2015)
Läs hela testet här
 
40 VK:s test av årets sällskapsspel 2015
Betyg: 2/5 | Källa: www.vk.se (28 nov 2015)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.

Du kanske också gillar

Om du är intresserad av Mamma Mu och Kråkan – Trädkojan tror vi också att dessa spel kan vara intressanta för dig.
annons Information om namnet Levi