Startsidan av Allt om sällskapsspel

Bäst i familjen

Samla hela familjen, eller dina vänner, och gör dessa knasiga och roliga utmaningar. Skratta när de vuxna dansar balett eller härmar en tvättmaskin, eller när barnen utmanar varandra i luftgitarr, står på ett ben eller håller sig för skratt i arga leken. Hela familjen kan vara med, den som vinner utmaningen får behålla kortet som poäng. Ta fram spelet till fredagsmyset, vid barnkalaset, till jul- eller midsommarfirandet. Vem kan klä ut sig roligast på 3 minuter? Vem kommer närmast att nudda näsan med tungan? Vem är bäst på att shuffla?


Typ av spel: Familjespel
Antal spelare: 2 +
Ålder: 5 +
Speltid: 15 min
Utgivare: Nicotext
Testbetyg
77
Baserat på 3 test

Test och betyg av Bäst i familjen

Sällskapsspelet Bäst i familjen har testats 3 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 77%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

90 Dagens stora speltest - familjespel
Betyg: 4.5/5 | Källa: Dagen (24 nov 2021)
Läs hela testet här
 
80 Expressens speltest 2021
Betyg: 4/5 | Källa: Expressen (24 nov 2021)
Läs hela testet här
 
60 Tidningen 7:s speltest 2021
Betyg: 3/5 | Källa: Tidningen 7 (vecka 47 2021)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Lena