Startsidan av Allt om sällskapsspel


Korsordshjälp

4 aug 2023 11:08


Behöver du hjälp med att lösa ditt korsord? Då vill vi tipsa om Ordgurus korsordshjälp.

 

På Ordgurus korsordshjälp kan du få hjälp med ditt korsord på flera sätt. Du kan söka efter frågor/ledtrådar och få fram möjliga lösningar, tydligt uppdelade efter antal bokstäver. Om det till exempel står "ful fisk" i korsordet så kan du fylla i det och få fram möjliga lösningar. Ett annat sätt att använda korsordshjälpen är att fylla i de bokstäver du känner till och få fram alla möjliga ord. På så sätt kan du förhoppningvis hitta det ord du söker. Det går även att hitta alla ord som börjar eller slutar på en viss kombination av bokstäver.

...


Läs hela artikeln

Vinnare av Guldtärningen 2022

13 oct 2022 10:10


Vinnarna av Årets spel, även kallat Guldtärningen, för 2022 har nu offentligjorts. Texterna om spelen nedan kommer från Lek- och Babybranschens pressmeddelande I år ska det vara arkitekter, kvacksalvare och zombies!

...


Läs hela artikeln

Roliga casinospel att spela som sällskapsspel

14 sep 2022 19:09


Att spela spel med sina vänner eller sin familj är ett helt fantastiskt sätt att umgås. Sällskapsspel går just nu igenom någonting som kan liknas vid en renässans. Fler och fler börjar inse hur roligt det är att samlas kring ett bord med människor man tycker om för att spela några partier av ett brädspel eller liknande.  

...


Läs hela artikeln

Vad ska du spela när du tröttnat på Monopol?

30 jul 2022 20:07


Monopol är ett klassiskt spel av en orsak. Det är snabbt och enkelt att lära sig och hela familjen kan vara med och spela. Enkelheten och det eleganta sätt som spelet översätter den komplexa världen av fastighetsspekulationer till ett brädspel som kan spelas på en eller ett par timmar har gjort det till en tidlös klassiker som har en given plats i alla spelentusiasters bokhylla. 

...


Läs hela artikeln

De bästa apparna att spela med vänner

28 jul 2022 19:07


Sedan uppkomsten av internet så har vi behövt handskas med irriterande mailkedjor och på senare tid, virtuella möten som kunde varit ett mail. Samma teknik som ger oss huvudvärk ibland har också gjort det enklare att socialisera utan att behöva lämna soffan. När pandemin tog över och vi behövde stanna hemma så har vi hittat anti-sociala sätt att hänga med varan utan risk. I vår efter-vaccinering värld så kan man enkelt bjuda in familj och vänner till virtuella spelbord och låta dom veta att du tänker på dom. Allt från gratis onlinespel, nedladdningsbara appar till sociala spel som låter en umgås virtuellt. Här går vi igenom det bästa från onlinevärlden att spela med vänner. 

...


Läs hela artikeln

Behöver du hjälp med att lösa korsordet?

19 jun 2022 21:06


Nu är sommaren äntligen här och med det efterlängtad semester. Många är vi nog då som plockar fram en korsordstidning eller ett kryss från någon dagstidning när vi får tid att varva ner.

Kanske sitter du där med DN:s svåra söndagskryss och kan inte lista ut svaret till den kluriga frågan/ledtråden? Då vill vi tipsa om att du kan ta hjälp av hjalpmedkorsord.se. Där kan du söka på just den frågan/ledtråden som står i krysset eller fylla i de bokstäver du redan vet för att hitta svaret. Om du dessutom själv har kommit på lösningen till någon ruta kan du hjälpa andra genom att fylla i din lösning på webbplatsen.

...


Läs hela artikeln
annons Information om namnet Kian