Startsidan av Allt om sällskapsspel


Idioten patiens online

3 may 2024 13:05


Idioten eller Aces up Solitaire är inte ett sällskapsspel online. I stället är det en patiens, som är anpassat för en spelare. Målet i spelet är att sortera bort de lägsta korten hela tiden. I den här artikeln kan du läsa om Idioten patiens regler och testa spelet gratis.

...


Läs hela artikeln

Alfapet spel online

3 may 2024 13:05


Alfapet, den svenska varianten av Scrabble, är ett klassiskt sällskapsspel som engagerar både hjärnan och ordförrådet. Alfapet spel online går ut på att bilda ord på en spelplan med hjälp av bokstavsbrickor, och den spelare som samlar flest poäng genom kreativa och välplacerade ord vinner.

...


Läs hela artikeln

Luffarschack tre i rad

3 may 2024 13:05


Det har aldrig varit enklare att spela sällskapsspel. Luffarschack tre i rad är ett klassiskt strategispel. Läs vidare för att lära dig mer om Luffarschack spel regler. Om du vill kan du även testa spelet gratis här.

Spela Luffarschack tre i rad gratis online

...


Läs hela artikeln

Mastermind spel online

3 may 2024 13:05


Mastermind är ett sällskapsspel online som är anpassat för två spelare. Det är ett logikspel som går ut på att gissa en kod. Här får du lära dig spela Mastermind spel online. Dessutom kan du testa spelet gratis direkt i artikeln.

Spela Mastermind spel online gratis

...


Läs hela artikeln

Uno spel online

2 may 2024 13:05


Uno är ett sällskapsspel som passar 2–10 spelare. Spelet har enkla regler och går ut på att bli av med sina kort så fort som möjligt. I den här artikeln kan du både lära dig spelet och testa det helt gratis.

Gratis spel Uno online

...


Läs hela artikeln

Kungen patiens gratis

2 may 2024 12:05


Kungen patiens eller FreeCell är en patiens som är besläktad med Harpan. Kungen går ut på att ordna alla korten i fyra stegar. I den här artikeln kan du spela Kungen patiens gratis. Här får du också lära dig reglerna till spelet. 

Spela Kungen patiens gratis online 

...


Läs hela artikeln