Startsidan av Allt om sällskapsspel

Bezzerwizzer

SÄTT DIN KUNSKAP PÅ PROV! BEZZERWIZZER är ett kunskapsspel där både kunskap och taktik avgör vem som vinner. Den som först kommer runt spelplanen har vunnit.

Spelet innehåller 5 000 frågor i 20 kategorier. Spelarna drar fyra kategorier om gången och ska besvara en fråga i varje kategori. Spelarna bestämmer själv ordningen och frågorna ger stegvis ökande poäng.

I BEZZERWIZZER ges även poäng för frågor som motståndaren inte klarar av. Men då måste man satsa rätt, annars kan det ge straffpoäng. Det är också möjligt att förvirra motståndaren genom att kasta om kategorierna under spelets gång. Det gäller att komma först i mål genom att sätta sin kunskap på prov.


Antal spelare: 2 +
Ålder: 15 +
Speltid: 30 min
Utgivare: Nordic
Testbetyg
67
Baserat på 1 test

Test och betyg av Bezzerwizzer

Sällskapsspelet Bezzerwizzer har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 67%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

67 Gefle Dagblads speltest
Betyg: 4/6 | Källa: Gefle Dagblad (2 dec 2012)
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.

Du kanske också gillar

Om du är intresserad av Bezzerwizzer tror vi också att dessa spel kan vara intressanta för dig.