Startsidan av Allt om sällskapsspel

Bop it

Det här uppdaterade Bop It!-spelet är nu ännu bättre med nya actionfyllda Bop It!-rörelser som passar dagens moderna spelare. I Bop It!-spelet används move it-rörelseteknik för att testa spelarna och se om de har vad som krävs för att klara av Bop It!-spelet. De tio rörelserna är: piska den, drick den, ta en selfie, hamra den, svara i den, vagga den, såga den, sjung i den, golfa med den och kamma dig. Bop It!-spelet är ett bärbart spel som kan tas med överallt. Det innehåller tre sätt att spela: Klassiskt, Beat Bop och Skicka vidare.


Typ av spel: Familjespel
Antal spelare: 8 +
Ålder: 1 +
Speltid: -
Utgivare: Hasbro
Testbetyg
80
Baserat på 1 test

Test och betyg av Bop it

Sällskapsspelet Bop it har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 80%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

80 Metros speltest 2017
Betyg: 4/5 | Källa: www.metro.se (19 dec 2017)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Ada