Startsidan av Allt om sällskapsspel

Ett filmspel

Film är bäst på bio sägs det, men det är också kul som spel. Ett Filmspel innehåller 500 underhållande frågor om film, i sex spännande kategorier.

Precis som på Oscarsgalan så börjar föreställningen när ridån går upp och den är inte slut förrän du, eller någon annan deltagare, står där med pokalen.

Det gäller att du har koll på dina repliker, vem som vunnit Oscars och vad skådespelare heter. Men för att bli en riktig filmstjärna krävs att du även minns detaljer ur filmerna. Vilken bilmodell körde Steve McQueen i Bullit? När överraskar Freddy Krueger sina offer? Ifrån vilken stat kommer Forrest Gump och vad heter restaurangen där "Pumpkin" och "Honeybunny" försöker råna Vincent och Jules i Pulp Fiction?

Hollywood blandas med Trollywood och Bollywood, med Bratpack och Fratpack, Oscarsgalor med Cannes och Stockholm Filmfestival. Ett Filmspel är knepigt, knivigt och underhållande, även om du råkar heta Brad Pitt


Typ av spel: Frågespel
Antal spelare: -
Ålder: -
Speltid: -
Utgivare: Nicogame
Testbetyg
37
Baserat på 4 test

Test och betyg av Ett filmspel

Sällskapsspelet Ett filmspel har testats 4 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 37%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

67 SvD testar sällskapsspel
Betyg: 4/6 | Källa: SvD (9 dec 2010)
Läs hela testet här
 
40 Göteborgs Postens speltest
Betyg: 2/5 | Källa: GöteborgsPosten (8 dec 2010)
Läs hela testet här
 
20 Nöjesmagasinet Citys speltest 2013
Betyg: 1/5 | Källa: Nöjesmagasinet City (27 nov 2013)
Läs hela testet här
 
20 Sydsvenskans speltest
Betyg: 1/5 | Källa: Sydsvenskan (5 dec 2010)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Sara