Startsidan av Allt om sällskapsspel

Förfestspelet

Förfestspelet är ett spel som spränger gränserna. Allt som borde ingå i en riktigt bra förfest finns i denna box. Varje medspelare blir uppmärksammad och tillsammans kommer ni att lära känna varandra bättre än någonsin. Utför galna uppdrag och svara på pinsamma frågor, men inte nog med det, spelet blandar även in allt festligt i din omgivning - allt från musik till att tjuvkika på vännernas hemligaste sms till att utbringa en skål mm.

Förfestspelet erbjuder intim gemenskap för såväl nya bekantskaper som gamla barndomsvänner. Du kommer till och med att få bättre kontakt med din mystiske granne! Förfestspelet fyller ditt vardagsrum med roliga människor, fest efter fest och får tidigare förfester att blekna i jämförelse. Dessutom ger det dig en hjälpande hand när det gäller att ragga. Allt detta i ett och samma spel! Förfestspelet är en helkvällsförpackning som för dina fester till nya höjder!


Typ av spel: Partyspel, Vuxenspel
Antal spelare: -
Ålder: -
Speltid: -
Utgivare: Nicogame
Testbetyg
20
Baserat på 1 test

Test och betyg av Förfestspelet

Sällskapsspelet Förfestspelet har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 20%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

20 Sydsvenskans speltest
Betyg: 1/5 | Källa: Sydsvenskan (5 dec 2010)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Bonnie