Startsidan av Allt om sällskapsspel

Fungi

Ett strategiskt kortspel för två spelare
Skogen är gammal, fläckig med solljus. Läckra svampar lockar från varje lund och håla. Moreller kan vara den mest eftertraktade i dessa skogar, men det finns många läckra och värdefulla sorter som väntar på den kunniga samlaren. Ta med en korg om du tror att det är din lyckodag. Fodra på natten och du kommer att vara helt ensam när du snubblar över en bonanza. Om du är hungrig, sätt en panna på elden och njut av doften av kantareller medan du fräser dem i smör. Känner du dig merkantil? Sälj porcini till lokala aficionados för information som hjälper dig att hitta det du söker långt inne i skogen.


Typ av spel: Kortspel
Antal spelare: 2 -
Ålder: 12 +
Speltid: 20 min
Utgivare: Pegasus Spiele
Testbetyg
80
Baserat på 1 test

Test och betyg av Fungi

Sällskapsspelet Fungi har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 80%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

80 Sverigemagasinets stora speltest 2022
Betyg: 4/5 | Källa: Sverige (Vecka 48 2022)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.

Du kanske också gillar

Om du är intresserad av Fungi tror vi också att dessa spel kan vara intressanta för dig.