Startsidan av Allt om sällskapsspel

Hint Junior

HINT Junior är en helt ny familjeutgåva av de populära HINT-spelen, som med sina underhållande kort och sitt lättförståeliga spelupplägg har tagit Sverige med storm!

Korten i HINT Junior är uppdelade på de klassiska HINT-grenarna Charader, Rita, Låta och Tala samt den helt nya HINT-grenen Hintmoji. Till spelet medföljer ett ark fullt av hintmojier som spelarna ska peka på för att hinta orden på baksidan av kortet.

Som alltid gäller det att få sina medspelare att gissa på så många ord på kortet som möjligt innan tiden har gått ut – men se upp, för det finns även ett förbjudet ord som de inte får gissa på! Med 400 kort och rubriker som ’Den är hårig’, ’Godis som liknar saker’, ’De finns bara i sagornas värld’ och ’Världens öar’ har ni garanterat underhållning runt matbordet om och om igen.


Antal spelare: 4 +
Ålder: 8 +
Speltid: 45 min
Utgivare: Asmodee Nordic
Testbetyg
81
Baserat på 4 test

Test och betyg av Hint Junior

Sällskapsspelet Hint Junior har testats 4 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 81%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

100 Lokaltidningen Helsingborgs stora speltest
Betyg: 5/5 | Källa: Lokaltidningen Helsingborg (27 nov 2021)
 
83 NWT:s speltest 2021
Betyg: 5/6 | Källa: Nya Wermlands-Tidningen (27 nov 2021)
Läs hela testet här
 
80 Tidningen 7:s speltest 2021
Betyg: 4/5 | Källa: Tidningen 7 (vecka 47 2021)
Läs hela testet här
 
60 Borås tidnings speltest 2021
Betyg: 3/5 | Källa: bt.se (26 nov 2021)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Juno
FOR SALE