Startsidan av Allt om sällskapsspel

Jag har en kompis som

Jag har en kompis som… är den klassiska “Jag har aldrig”-leken i ny kul tappning. Ett fantastiskt roligt och skruvat partyspel, fullspäckat med över 200 knasiga och pinsamma påståenden där spelarna själva erkänner varje gång ett påstående stämmer in på dem. Det perfekta partyspelet för dig som vill lära känna nya och gamla vänner på ett verkligt kul och underhållande sätt.

Alla frågor inleds med ”Jag har en kompis som…” följt av ett galet eller pinsamt påstående. Och såklart handlar det inte om någon pinsam kompis… det handlar om er runt bordet! Var beredd på massvis av roliga erkännanden, skratt och anekdoter!

Jag har en kompis som… är en utmärkt present och ett festligt sätt att lära känna både sig själv och sina vänner bättre.


Antal spelare: 2 +
Ålder: 16 +
Speltid: -
Utgivare: Kylskåpspoesi
Testbetyg
30
Baserat på 2 test

Test och betyg av Jag har en kompis som

Sällskapsspelet Jag har en kompis som har testats 2 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 30%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

40 Västerbottens-kurrirens speltest 2018
Betyg: 2/5 | Källa: Västerbottens-kurriren (1 dec 2018)
Läs hela testet här
 
20 Piteå-Tidningens speltest 2018
Betyg: 1/5 | Källa: Piteå-Tidningen (1 dec 2018)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Saga