Startsidan av Allt om sällskapsspel

Koala Walla Bing Bang

Klättra mot toppen, låt honom inte falla!
Koala Walla Bing Bang är ett trevligt samarbetsspel där alla spelar tillsammans för att hålla Koala Walla säkert uppe i eukalyptusträdet.

Lyft upp Koala Walla till mitten på trädet. Rulla tärningen ? om du slår 1 eller 2 klättrar Koala Walla 1 eller 2 bitar.

Om ?Bang? visas blir Koala Walla rädd och du måste snabbt utföra det som står på kortet (som: säg namnen på 3 djur) innan Wallas rumpa träffar marken och det låter ?Bang?. Om Koala Walla blir ?Bing Bang? med hans rumpa mot marken, måste du ta en Bang bricka.

Om hela laget samlar på sig 3 Bang brickor innan Walla kommer hela vägen upp till toppen på eukalyptusträdet har ni förlorat spelet!


Typ av spel: Barnspel, Familjespel
Antal spelare: 2 - 6
Ålder: 4 +
Speltid: 15 min
Utgivare: Amo Toys
Testbetyg
47
Baserat på 2 test

Test och betyg av Koala Walla Bing Bang

Sällskapsspelet Koala Walla Bing Bang har testats 2 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 47%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

60 Sverigemagasinets stora speltest 2022
Betyg: 3/5 | Källa: Sverige (Vecka 48 2022)
Läs hela testet här
 
33 NWT:s speltest 2022
Betyg: 2/6 | Källa: NWT (26 nov 2022)
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.

Du kanske också gillar

Om du är intresserad av Koala Walla Bing Bang tror vi också att dessa spel kan vara intressanta för dig.