Startsidan av Allt om sällskapsspel

MIG x EKO

Framtaget med WWF och Naturskyddsföreningen Vår planet, miljö, klimat och livsstil berör alla. EKO MIG innehåller helt nya aktuella frågor om klimatet och miljön uppblandade med allmänna kunskapsfrågor om djur, natur, friluftsliv, mat och hälsa. Spelet ökar på ett underhållande sätt kunskapen om vår planet och vardagsnära miljö. Spelet är tillverkat i Sverige och alla komponenterna är miljökontrollerade och framtagna så miljövänligt som möjligt. Spelets kategorier: Sverige, Mat & Hälsa, Världen, Vad är rätt och Djur & Natur Ha kul och bli miljösmart på samma gång!


Antal spelare: 2 - 6
Ålder: 14 +
Speltid: 10 min
Utgivare: Playmig
Testbetyg
80
Baserat på 2 test

Test och betyg av MIG x EKO

Sällskapsspelet MIG x EKO har testats 2 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 80%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

100 Expressens speltest 2021
Betyg: 5/5 | Källa: Expressen (24 nov 2021)
Läs hela testet här
 
60 Dagens stora speltest - partyspel
Betyg: 3/5 | Källa: Dagen (24 nov 2021)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Mio