Startsidan av Allt om sällskapsspel

Nova luna

Nova Luna är ett slags lapptäcke för flera spelare ? nämligen ett av dessa spel som är så enkelt att man tänker ?varför har det inte gjorts tidigare?? ? och det är oftast ett tecken på bra spel! Samtidigt finns här verklig potential för den som är lite mer matematiskt och strategiskt entusiastisk!

I Nova Luna (latin för "nymåne") följer du månens cykel och utför de "handlingar" som dikteras av månen. Nymånen symboliserar nya början, och är en perfekt tid att planera för framtiden ? och planering är precis vad Nova Luna handlar om.

Varje gång det är din tur måste du reagera på vad nymånen ger dig av möjligheter den här gången, och planera utifrån det!


Typ av spel: Familjespel, Strategispel
Antal spelare: 1 - 4
Ålder: 8 +
Speltid: 30 min
Utgivare: brädspel.se
Testbetyg
100
Baserat på 1 test

Test och betyg av Nova luna

Sällskapsspelet Nova luna har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 100%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

100 GP:s test av sällskapsspel 2021
Betyg: 5/5 | Källa: gp.se (läst 1 dec 2021)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.

Du kanske också gillar

Om du är intresserad av Nova luna tror vi också att dessa spel kan vara intressanta för dig.