Startsidan av Allt om sällskapsspel

På spåret - bokspel

På spåret - 2 500 frågor för hemmakupén - är både en bok och ett spel. Med boken följer en digital spelenhet där man genom knapptryckning kan avge sitt svar. Vid felaktigt svar anger spelenheten det rätta och är alltså helt enkelt en digital domare. Den håller också räkningen och visar hur många frågor var och en av två spelare har klarat. Självklart kan hur många som helst vara med och tävla, men då får man själv hålla koll på poängen. Även om detta är ett sällskapsspel går det precis lika bra att spela alldeles själv.


Typ av spel: Frågespel
Antal spelare: 1 +
Ålder: 7 +
Speltid: -
Utgivare: Max Ström
Testbetyg
68
Baserat på 1 test

Test och betyg av På spåret - bokspel

Sällskapsspelet På spåret - bokspel har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 68%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

68 TTSpektras speltest
Betyg: 3,4/5 | Källa: TTSpektra
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Matilda
FOR SALE