Startsidan av Allt om sällskapsspel

Speedy roll

Rulla bollen och fånga frukterna så att din igelkott vinner loppet.
Igelkottsrace/Speedy Roll är ett sött barnspel med nya, innovativa mekaniska funktioner. Spelarna ska hjälpa en igelkott hela vägen tillbaka hem genom att, med pälsbollen, samla upp äpplen, svampar och blad från marken i skogen. Den spelaren som blir först med att nå hela vägen hem har vunnit spelet. Brädspelet kan spelas på 2 olika sätt: Som ett tävlingspel, där igelkottarna tävlar mot varandra, eller som ett samarbetsspel där man som lag väljer ut en igelkott som ska tävla i ett kapplöp mot den kluriga räven. Spelet kräver fingerfärdighet och lär barnen om taktisk planering och att samarbeta


Typ av spel: Barnspel
Antal spelare: 1 - 4
Ålder: 4 +
Speltid: 20 min
Utgivare: Amo Toys
Testbetyg
62
Baserat på 3 test

Test och betyg av Speedy roll

Sällskapsspelet Speedy roll har testats 3 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 62%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

67 NWT:s speltest 2021
Betyg: 4/6 | Källa: Nya Wermlands-Tidningen (27 nov 2021)
Läs hela testet här
 
60 Lokaltidningen Helsingborgs stora speltest
Betyg: 3/5 | Källa: Lokaltidningen Helsingborg (27 nov 2021)
 
60 Dagens stora speltest - barnspel
Betyg: 3/5 | Källa: Dagen (24 nov 2021)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Ella