Startsidan av Allt om sällskapsspel

Trapped: Konstkuppen

Escape Room-spel för hela familjen. Förvandla vilket rum som helst till ett Escape Room!

Du har blivit inbjuden av Charles Harrington, familjen Harringtons yngsta son, till en speciell konstutställning med dyrbara konstverk ur familjens privata konstsamling. Charles, öpprörd över att hans familj inte delar med sig av sin välfärd, har bett dig och ditt team att stjäla en av målningarna!

Han var varit sparsam med detaljerna, samtidigt som han lämnat ledtrådar runtom i rummet för att hjälpa dig identifiera tavlan han vill att du stjäl. Oroa dig inte, du är inte ensam. Charles har övertalat en i personalen att hjälpa dig att rymma efter att du lagt vantarna på tavlan.


Typ av spel: Familjespel
Antal spelare: 2 - 6
Ålder: 8 +
Speltid: 60 min
Utgivare: Martinex/Peliko
Testbetyg
53
Baserat på 3 test

Test och betyg av Trapped: Konstkuppen

Sällskapsspelet Trapped: Konstkuppen har testats 3 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 53%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

60 Norrans speltest 2021
Betyg: 3/5 | Källa: Norran (4 dec 2021)
Läs hela testet här
 
60 Tidningen 7:s speltest 2021
Betyg: 3/5 | Källa: Tidningen 7 (vecka 47 2021)
Läs hela testet här
 
40 Dagens stora speltest - strategispel
Betyg: 2/5 | Källa: Dagen (24 nov 2021)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Malin