Startsidan av Allt om sällskapsspel

Trivial Pursuit - Bet You Know It

Spelet som du vinner om du kan svaren på frågorna eller om du känner dina motståndare! Det klassiska Trivial Pursuit-spelet med 1 800 frågor har fått en extra finess. Nu kan du satsa på dina motståndare och vinna brickor som du köper tårtbitar med. Alla spelar i alla omgångar och du kan vinna tårtbitar i alla omgångar. Var den som först som får ihop alla sex tårtbitar (en i varje färg) och svara rätt på den avgörande frågan för att vinna. Du får en tårtbit om du kan svara rätt på en fråga eller om du köper en för dina brickor. Nyhet! Överst på alla kort står ett ämne så att du får en ledtråd till frågan.


Typ av spel: Familjespel, Frågespel
Antal spelare: 2 +
Ålder: 16 +
Speltid: -
Utgivare: Hasbro
Testbetyg
63
Baserat på 3 test

Test och betyg av Trivial Pursuit - Bet You Know It

Sällskapsspelet Trivial Pursuit - Bet You Know It har testats 3 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 63%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

80 Göteborgs Postens speltest
Betyg: 4/5 | Källa: GöteborgsPosten (8 dec 2010)
Läs hela testet här
 
60 Sydsvenskans speltest
Betyg: 3/5 | Källa: Sydsvenskan (5 dec 2010)
Läs hela testet här
 
50 Gefle Dagblads speltest
Betyg: 3/6 | Källa: Gefle Dagblad (28 nov 2010)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.

Du kanske också gillar

Om du är intresserad av Trivial Pursuit - Bet You Know It tror vi också att dessa spel kan vara intressanta för dig.
annons Information om namnet Otto