Startsidan av Allt om sällskapsspel

Twilight Inscription

Lazax-imperiet har brunnit till aska, förkastat av dess undersåtar
Efterdyningarna var tragedi och små konflikter i lika mån, en tid av förlust och utmattning. Under de efterföljande mörka åren drog sig galaxens fraktioner tillbaka och återhämtade sin styrka. Nu tittar de på stjärnorna och ser en möjlighet ? en chans att återta det förlorade. En chans att omdefiniera den galaktiska civilisationen. En chans att sätta sin prägel på stjärnorna.

Twilight Inscription är ett episkt rulla-och-skriv-spel som erbjuder en upplevelse som inte liknar något Fantasy Flight Games har gjort tidigare. Med begränsade resurser till ditt förfogande måste du noggrant hantera navigering, expansion, industri och krigföring när du samlar segerpoäng och förtjäna din rätt till tronen på Mecatol Rex. Kommer din fraktion att bli galaxens nya härskare? Eller kommer ditt spirande imperium att tyna bort i dunkel? Allt kan hända i detta strategiska, oändligt omspelbara spel!


Typ av spel: Strategispel, Vuxenspel
Antal spelare: 1 - 8
Ålder: 14 +
Speltid: 90 min
Utgivare:
Testbetyg
80
Baserat på 1 test

Test och betyg av Twilight Inscription

Sällskapsspelet Twilight Inscription har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 80%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

80 Dagens speltest 2022
Betyg: 4/5 | Källa: Dagens (19 dec 2022)
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.

Du kanske också gillar

Om du är intresserad av Twilight Inscription tror vi också att dessa spel kan vara intressanta för dig.