Startsidan av Allt om sällskapsspel

Twister Hoopla

Det klassiska Twister- spelet – med en twist! Istället för en spelmatta får du 16 färgglada ringar, och fem olika sätt att spela! Det första sättet utmanar din kropp till att ringarna på plats – och det lag som står längst vinner! I det andra spelet är ett ”kasta ring”- spel där det gäller att fånga ringarna med dina händer eller fötter! Spel tre är en kapplöpning som går ut på att ta sig till mållinjen med de färgade ringarna i handen. Det fjärde spelet är en kul variant av det klassiska Twister- spelet: sprid ringarna och ropa sedan ut de olika dragen; men ramla inte omkull för då förlorar du spelet! I spel fem trasslar du in dig med de andra spelarna, då du ska ta tag i deras ringar samtidigt som du håller upp ditt ”Twister- T” och försöker hålla dig på fötterna! Hur du än väljer att spela detta tokiga spel kommer ni ha otroligt roligt!


Typ av spel: Barnspel
Antal spelare: 2 - 4
Ålder: 6 +
Speltid: 15 min
Utgivare: Hasbro
Testbetyg
55
Baserat på 2 test

Test och betyg av Twister Hoopla

Sällskapsspelet Twister Hoopla har testats 2 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 55%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

60 Sydsvenskans speltest
Betyg: 3/5 | Källa: Sydsvenskan (5 dec 2010)
Läs hela testet här
 
50 Gefle Dagblads speltest
Betyg: 3/6 | Källa: Gefle Dagblad (28 nov 2010)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Robin