Startsidan av Allt om sällskapsspel

Vad har du gjort?

Vad har du gjort? är ett fantastiskt kul och underhållande lära-känna spel med över 400 roliga, annorlunda och oväntade frågor om saker du gjort eller varit med om. Här är alla med och svarar på frågorna med sina Ja- eller Nej-kort och svaren leder snabbt till roliga berättelser, knasiga minnen och härliga historier. Var beredd på massa skratt och oförglömliga anekdoter!

Det här är en kul stämningshöjare där ingen kan förlora – bara vinna! Spelet passar lika bra på hemmakvällen som på festen eller middagen.


Typ av spel: Partyspel, Vuxenspel
Antal spelare: 2 +
Ålder: 15 +
Speltid: -
Utgivare: Kylskåpspoesi
Testbetyg
60
Baserat på 1 test

Test och betyg av Vad har du gjort?

Sällskapsspelet Vad har du gjort? har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 60%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

60 GP:s test av sällskapsspel 2021
Betyg: 3/5 | Källa: gp.se (läst 1 dec 2021)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Kevin