Startsidan av Allt om sällskapsspel

Escape room Exit

Den ultimate Escape Room upplevelse i ditt eget hem
Välkommen till Escape Room Spelet från Identity Games.
Precis som i många andra Escape Rooms världen över, är ni ?inlåst? i det här spelet, och målet är att hitta koder för att lyckas ?fly? inom 60 minuter genom att lösa kluriga uppgifter och gåtor.

Använd hjärnan! Lagarbete, god kommunikation, fantasi, kreativitet, logik och ett sinne för små detaljer är också mycket viktigt.

Boxen innehåller 4 olika Escape Room-äventyr och varje äventyr har 3 delar. I varje del måste ni hitta en kod som består av 4 nycklar som ni anger i Chrono-dekodern med 4 av de 16 nycklarna. Hitta 3 korrekta koder inom 60 minuter för att vinna spelet. Ni vinner eller förlorar tillsammans...


Antal spelare: 3 - 5
Ålder: 16 +
Speltid: 60 min
Utgivare: Brädspel.se
Testbetyg
100
Baserat på 1 test

Test och betyg av Escape room Exit

Sällskapsspelet Escape room Exit har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 100%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

100 Sverigemagasinets stora speltest 2019
Betyg: 5/5 | Källa: Sverigemagasinet (14 nov 2019)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.

Du kanske också gillar

Om du är intresserad av Escape room Exit tror vi också att dessa spel kan vara intressanta för dig.