Startsidan av Allt om sällskapsspel

Hitster

Alla spelare tilldelas ett Musik-kort och tre Hitster-kort, varpå er DJ placerar en telefon i DJ-båset.

Genom att skanna in kortets QR-kod spelas låten automatiskt upp i Spotify. Den första spelaren gissar när låten släpptes genom att placera kortet före eller efter sitt Musik-kort. Om gissningen stämmer får kortet ligga kvar, sen går turen över till nästa spelare.

Har man dessutom koll på vem artisten är och vad låten heter belönas man med ett nytt Hitster-kort. Hitster-kort kan användas till att byta låt, stjäla låtar av en moståndare som gissar fel, eller så kan man byta in 3 Hitster-kort mot ett Musik-kort.

Den som först lyckas ordna 10 kort i rätt ordning vinner!


Antal spelare: 2 +
Ålder: 15 +
Speltid: 30 min
Utgivare: Hitster game
Testbetyg
80
Baserat på 1 test

Test och betyg av Hitster

Sällskapsspelet Hitster har testats 1 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 80%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

80 Expressens speltest 2021
Betyg: 4/5 | Källa: Expressen (24 nov 2021)
Läs hela testet här
 

Testbetygen från tidningar görs om till en procentuellt värde för att det ska gå lättare att jämföra sällskapsspelen med varandra. T.ex. om ett spel har fått "4/5" i betyg så räknas detta om till 80 (%). Ett sällskapsspels sammanlagda testbetyg är genomsnittet av spelets alla testbetyg.
annons Information om namnet Bo
FOR SALE