Startsidan av Allt om sällskapsspel


Snart dags för 2012-års speltest

13 nov 2012 18:11


Nu närmar sig julen och med det tidningarnas test av sällskapsspel. Här kommer snart speltest för julen 2012 finnas tillgängliga. Om du hittar något speltest som vi missat får du gärna tipsa oss på info[snabela]alltomsallskapsspel.se


Läs hela artikeln

Vad vill du se på sidan?

23 jul 2012 16:07


Finns det något som du saknar på alltomsallskapsspel.se? Vad vill du se mer/mindre av? Har du några idéer på vad vad vi kan göra bättre?

Vi vore väldigt tacksamma om ni ville skicka era tankar och funderingar till info[at]alltomsallskapsspel.se, så att vi kan göra alltomsallskapsspel.se bättre!

Ha en fin sommar med mycket spelande!


Läs hela artikeln

Julen närmar sig!

3 dec 2011 14:12


Nu har de första testen av sällskapsspel inför julen 2011 publicerats i tidningarna. Ni hittar resultaten av testen här på sidan, och vill ni läsa hela testen hittar ni länkarna under respektive test. Har vi missat något test får ni gärna höra av er!


Läs hela artikeln

Har du sett något test i din tidning?

30 nov 2011 15:11


Om du har sett något speltest som inte finns med här på sidan är vi tacksamma om du skickar ett tips till oss på info[snabel-a]alltomsallskapsspel.se


Läs hela artikeln

Spela sällskapsspel i höstmörkret

29 oct 2011 13:10


I väntan på att årets nya sällskapsspel ska testas i tidningarna vill vi tipsa er om att damma av era gamla spel och bjuda in till spelkvällar. Genast blir de mörka höstkvällarna betydligt ljusare!


Läs hela artikeln

Har vi missat något speltest?

1 dec 2010 18:12


Har du sett något speltest i din tidning som inte finns här på sidan så får du gärna tipsa oss!

Skicka ett mail till info[snabela]alltomsallskapsspel.se så lägger vi till testet här på sidan.


Läs hela artikeln




annons Information om namnet Johanna