Startsidan av Allt om sällskapsspel


En annorlunda och spännande spelkväll

17 dec 2018 19:12


Människan har alltid gillat att spela och nu har vi förmånen att leva i spelens gyllene era. Nya och innovativa spel lanseras på löpande band, oavsett om det det gäller brädspel, datorspel eller spel om pengar. För en spelälskare har utbudet aldrig varit lika stort och varierat.

Spelkort

...


Läs hela artikeln

Årets första speltest

24 nov 2018 22:11


Nu har årets första test av sällskapsspel kommit. Det är Expressen som är först ut och dom har testat 32 av årets spelnyheter.

Har du sett ett speltest som inte finns med här på sajten? Tipsa oss på info[snabel-a]alltomsallskapsspel.se.

...


Läs hela artikeln

Spela bingo hemma

22 nov 2018 19:11


Bingo är ett av våra mest populära spel, och det är också ett mycket gammalt spel som spelades långt innan Loket började med färgfemman på tv4. Det spelas bingo på olika sätt runt om i vårt avlånga land. Den mest klassiska varianten är kanske den som spelas i en bingohall. Självklart finns även bingo i form av sällskapsspel att spela hemma och här ska vi ge några exempel på det.

...


Läs hela artikeln

Test av sällskapsspel 2018

23 oct 2018 19:10


Nu närmar sig julen med stormsteg och med det även årets test av sällskapsspel. Så håll utkik, i slutet av november kommer dom första testen.
Läs hela artikeln

Sällskapsspel med insats

16 jul 2018 20:07


Bild på Schack

 

Sällskapsspel med familjen i all ära. Det är ett underbart sätt att umgås och hålla familjebanden starka. Men när vi väl har flyttat hemifrån, eller när ungarna har flyttat ut, är det vanligaste att man spelar med kompisarna. Då är möjligheterna lite fler, och ofta är underhållningsnivån lite högre också. Att använda insatser är inte rekommenderat när du spelar med familjen (beroende på hur pass gamla barnen är då!), men när man spelar med kompisgänget är det en extra krydda. Likaså, att spela Texas Hold’em Poker med familjen inte ger den bästa av värdegrunder för unga barn, men när man sitter med polarna är det fritt fram med lite allt möjlig.

...


Läs hela artikeln

Årets första speltest

24 nov 2017 23:11


Äntligen har de första speltesten inför julen 2017 publicerats. Först ut i år är Tidningen 7 och MittMedia som har testat 20 respektive 33 av årets nya sällskapsspel.

 

Du får gärna tipsa oss om vi har missat något speltest.
Läs hela artikeln
annons Information om namnet Kevin