Startsidan av Allt om sällskapsspel


Harpan gratis spel

29 apr 2024 12:04


Här kan du testa att spela sällskapsspel Harpan gratis. I artikeln kan du dessutom läsa om spelets regler och lära dig hur spelet går till. 

Spela gratis Harpan 

...


Läs hela artikeln

Pyramiden patiens regler

29 apr 2024 12:04


Pyramiden Patiens är en rolig patiens med enkla regler. Spelplanen består av en pyramid och din uppgift är att få bort alla kort ur pyramiden. Här går vi igenom alla regler för patiensen och hur du spelar patiensen. Du kan dessutom testa spelet gratis direkt i artikeln. 

Pyramiden patiens gratis online 

...


Läs hela artikeln

Korsordshjälp

4 aug 2023 11:08


Behöver du hjälp med att lösa ditt korsord? Då vill vi tipsa om Ordgurus korsordshjälp.

 

På Ordgurus korsordshjälp kan du få hjälp med ditt korsord på flera sätt. Du kan söka efter frågor/ledtrådar och få fram möjliga lösningar, tydligt uppdelade efter antal bokstäver. Om det till exempel står "ful fisk" i korsordet så kan du fylla i det och få fram möjliga lösningar. Ett annat sätt att använda korsordshjälpen är att fylla i de bokstäver du känner till och få fram alla möjliga ord. På så sätt kan du förhoppningvis hitta det ord du söker. Det går även att hitta alla ord som börjar eller slutar på en viss kombination av bokstäver.

...


Läs hela artikeln

Vinnare av Guldtärningen 2022

13 oct 2022 10:10


Vinnarna av Årets spel, även kallat Guldtärningen, för 2022 har nu offentligjorts. Texterna om spelen nedan kommer från Lek- och Babybranschens pressmeddelande I år ska det vara arkitekter, kvacksalvare och zombies!

...


Läs hela artikeln

Vad ska du spela när du tröttnat på Monopol?

30 jul 2022 20:07


Monopol är ett klassiskt spel av en orsak. Det är snabbt och enkelt att lära sig och hela familjen kan vara med och spela. Enkelheten och det eleganta sätt som spelet översätter den komplexa världen av fastighetsspekulationer till ett brädspel som kan spelas på en eller ett par timmar har gjort det till en tidlös klassiker som har en given plats i alla spelentusiasters bokhylla. 

...


Läs hela artikeln

De bästa apparna att spela med vänner

28 jul 2022 19:07


Sedan uppkomsten av internet så har vi behövt handskas med irriterande mailkedjor och på senare tid, virtuella möten som kunde varit ett mail. Samma teknik som ger oss huvudvärk ibland har också gjort det enklare att socialisera utan att behöva lämna soffan. När pandemin tog över och vi behövde stanna hemma så har vi hittat anti-sociala sätt att hänga med varan utan risk. I vår efter-vaccinering värld så kan man enkelt bjuda in familj och vänner till virtuella spelbord och låta dom veta att du tänker på dom. Allt från gratis onlinespel, nedladdningsbara appar till sociala spel som låter en umgås virtuellt. Här går vi igenom det bästa från onlinevärlden att spela med vänner. 

...


Läs hela artikeln