Startsidan av Allt om sällskapsspel


Memory spel gratis

2 may 2024 10:05


Memory är ett klassiskt minnesspel. Det är också perfekt för dig som letar efter ett sällskapsspel online som du kan spela med vänner och familj, eller bara vill njuta av en stund av fokuserad koncentration. I den här artikeln kan du testa spelet gratis. Dessutom får du lära dig om hur du spelar Memory och hur du kan variera spelet. 

...


Läs hela artikeln

Skorpionen patiens gratis

2 may 2024 08:05


En utmanande patiens som går ut på att ordna korten i fyra stegar. I den här artikeln får du lära dig Skorpionen patiens regler. Du kan dessutom testa Skorpionen patiens gratis direkt i artikeln.

Spela Skorpionen patiens gratis 

...


Läs hela artikeln

Schack spel online

30 apr 2024 12:04


Schack har länge varit ett populärt spel. Med framväxten av internet har det blivit enklare än någonsin att spela sällskapsspel som Schack spel online mot andra. Du kan testa Schack online gratis direkt i den här artikeln. Här hittar du även reglerna och en spelguide. 

...


Läs hela artikeln

Pussel online gratis

30 apr 2024 09:04


Pussel online är det klassiska pusselspelet, men i en modern version. Precis som i originalspelet går Pussel online gratis ut på att länka ihop små pusselbitar. Här får du lära dig spela pussel online. Du kan dessutom testa spelet gratis direkt i artikeln.

Spela Pussel online gratis

...


Läs hela artikeln

Monopol spel online

30 apr 2024 08:04


Monopol spel online är en digital version av det klassiska sällskapsspelet Monopol. Här beskriver vi hur du gör för att spela Monopol online. Du kan dessutom testa spelet gratis direkt i artikeln. 

Spela Monopol online gratis 

...


Läs hela artikeln

Spela Fia med knuff online

29 apr 2024 13:04


Fia med knuff online är ett enkelt sällskapsspel som passar alla åldrar. Läs vidare för att lära dig spela Fia med knuff. Du kan dessutom testa spelet gratis och utan registrering, direkt i den här artikeln. 

Spela Fia med Knuff gratis 

...


Läs hela artikeln